Zowat iedere Belgische topclub wil deze man, maar: “Een stap hogerop kan je niet forceren”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Zowat iedere Belgische topclub wil deze man, maar: Een stap hogerop kan je niet forceren Foto: © photonews 11 mei 2016 20:09<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Op het schaduwlijstje van zowat iedere Belgische topclub staat hij, maar toch wordt de man nog te vaak over het hoofd gezien. Al mag het werk dat Felice Mazzu de laatste jaren levert bij Sporting Charleroi, zeker en vast gezien worden. Voor Hein Vanhaezebrouck naar AA Gent trok, was er in de Ghelamco Arena ook sprake van Felice Mazzu. De coach met Italiaanse wortels flirtte ook…

Lees verder op Belgium Soccer: Zowat iedere Belgische topclub wil deze man, maar: “Een stap hogerop kan je niet forceren”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!