Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’ Foto: © Photonews 11 mei 2016 10:59<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Voorlopig doet Michel Preudhomme er nog alles aan om Club Brugge naar de titel te loodsen, maar het is niet duidelijk of de gewezen Rode Duivel ook volgend seizoen nog aan het roer zal staan op Jan Breydel. Eerder werd Yannick Ferrera al in verband gebracht met een overstap naar blauw-zwart, nu is het de beurt aan een andere coach uit de Jupiler Pro…

Lees verder op Belgium Soccer: Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!