Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcours

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcours Foto: © photonews 11 mei 2016 09:27<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Kortrijk neemt het vrijdag op tegen Charleroi in de heenmatch van de finale van Play-off 2. Als KVK voorbij de Zebras geraakt, speelt het voor het laatste Europa League-ticket tegen de vierde van PO1. Mocht het zo ver komen, mag de club wellicht toch Europa niet in. Alles hangt namelijk af van de resultaten van FK Sarajevo-Olimpic Sarajevo en Brijeg-Bijeljina op de laatste…

Lees verder op Belgium Soccer: Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcoursLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!