Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcours

Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcours Foto: © photonews 11 mei 2016 09:27<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Kortrijk neemt het vrijdag op tegen Charleroi in de heenmatch van de finale van Play-off 2. Als KVK voorbij de Zebras geraakt, speelt het voor het laatste Europa League-ticket tegen de vierde van PO1. Mocht het zo ver komen, mag de club wellicht toch Europa niet in. Alles hangt namelijk af van de resultaten van FK Sarajevo-Olimpic Sarajevo en Brijeg-Bijeljina op de laatste…

Lees verder op Belgium Soccer: Doemscenario: op deze manier speelt Kortrijk hun Europees ticket kwijt, ook al winnen ze het parcours


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!