Topschutter wil bij Charleroi blijven

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Charleroi huurde dit seizoen Jrmy Perbet van het Turkse Istanbul Basaksehir. Een beslissing die Charleroi zich nog niet beklaagde want de 31-jarige aanvaller scoorde maar liefst twintig keer in 29 wedstrijden. Niet alleen de club is tevreden, ook de speler zelf zou graag bij de Carolo’s willen blijven. “Mijn Turkse club gaat ongetwijfeld financieel het onderste uit de kan willen halen en dat is normaal na mijn seizoen. Mijn wens is om bij Charleroi te blijven. Ik voel me hier echt heel goed”, zegt de aanvaller in La Capitale.Charleroi zou ook graag willen verder gaan met Perbet….

Lees verder op Geen categorie: Topschutter wil bij Charleroi blijvenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!