Charleroi wil contract van middenvelder verlengen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Charleroi wist zich te plaatsen voor de finale van play-off II. De Carolo’s zijn bezig aan een sterk seizoen. Het aandeel van Karel Geraerts daarin is echter beperkt. De 34-jarige middenvelder is momenteel out met een teenblessure.Met zeven basisplaatsen en zes invalbeurten kan je als ervaren speler niet echt tevreden zijn. De ex-Rode Duivel is in juni einde contract maar kan nog altijd rekenen op het vertrouwen van Mehdi Bayat. Hij wil Geraerts graag langer aan zich binden.”Karel is zo belangrijk binnen de groep, dat hij zelfs zonder te spelen en meerwaarde betekent….

Lees verder op Geen categorie: Charleroi wil contract van middenvelder verlengenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!