Charleroi-coach windt zich op rond PO2-formule: “Wellicht ligt het aan mij dat ik deze kronkeling niet snap”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Charleroi-coach windt zich op rond PO2-formule: “Wellicht ligt het aan mij dat ik deze kronkeling niet snap” 09 mei 2016 12:51<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Charleroi en KV Kortrijk betwisten komende vrijdag de heenmatch in de PO2-finale. De Zebra’s hebben het nadeel dat ze eerst thuis aan de bak moeten en dat zint Felice Mazzu niet. “Het ligt misschien aan mij dat ik deze vreemde kronkeling in ons reglement niet snap”, verklaarde Mazzu zaterdag na de 0-3 zege bij STVV. “Waarom spelen wij eerst thuis, terwijl we in de reguliere…

Lees verder op Belgium Soccer: Charleroi-coach windt zich op rond PO2-formule: "Wellicht ligt het aan mij dat ik deze kronkeling niet snap"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!