Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

‘Alderweireld en Vertonghen centraal’

Geen Euro 2016 voor Vincent Kompany. Wie komt in het hart van de defensie te spelen? Ex-Rode Duivel Philippe Albert zou niet twijfelen.”Het duo Alderweireld-Vertonghen deed het goed bij Tottenham Hotspur, daar zou ik verder op bouwen bij de nationale ploeg”, stelt Albert bij de RTBF.”Nicolas Lombaerts kan op de linkerflank spelen of Jordan Lukaku. Op rechts zijn er Jason Denayer en Thomas Meunier. Het is aan Marc Wilmots om een oplossing te vinden, maar het duo van Tottenham heeft een uitstekend seizoen achter de rug.”De 48-jarige Philippe Albert kwam 41 keer voor…

Lees verder op Geen categorie: ‘Alderweireld en Vertonghen centraal’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *