Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

FOTOSPECIAL: STVV – Charleroi 0-3

STVV hoopte een wisselvallig seizoen af te kunnen sluiten met een driepunter tegen Sporting Charleroi. De Zebra’s dachten daar echter anders over. Met de steun van de luidruchtige twaalfde man werd het 0-3. Charleroi kroont zich zo tot winnaar van play-off 2B en mag nu de finale aangaan met KV Kortrijk.De winnaar van die tweestrijd maakt nog kans op een ticket voor de Europa League. De ploeg van Felice Mazzu en de supporters zijn klaar voor die uitdaging.Fotospecial STVV-Charleroi (copyright DC):Charleroi zakte met veel volk naar Sint-Truiden af. Die zorgden voor…

Lees verder op Geen categorie: FOTOSPECIAL: STVV – Charleroi 0-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *