Lokeren en KV Mechelen gaan vanavond nog beiden voor groepswinst

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Lokeren en KV Mechelen gaan vanavond nog beiden voor groepswinst Foto: © photonews 07 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Play-off 2 is niet spannend? Dan zal het alleszins niet over groep B gaan. We gaan de laatste speelronde in met nog drie kanshebbers voor eindwinst. Sporting Lokeren en KV Mechelen moeten eigenlijk gewoon winnen om het lot niet (te veel) te tarten. Sporting Charleroi, Sporting Lokeren en KV Mechelen kunnen vanavond de groepswinst pakken en dus uitzicht houden op het Europese ticket. Winst is dus eigenlijk de enige optie voor de…

Lees verder op Belgium Soccer: Lokeren en KV Mechelen gaan vanavond nog beiden voor groepswinstLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!