Live: Leekens verrast niet, Veselinovic mag nog eens proberen scoren

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Live: Leekens verrast niet, Veselinovic mag nog eens proberen scoren Foto: © photonews 07 mei 2016 19:44<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Play-off 2 is niet spannend? Dan zal het alleszins niet over groep B gaan. We gaan de laatste speelronde in met nog drie kanshebbers voor eindwinst. Sporting Lokeren en KV Mechelen moeten eigenlijk gewoon winnen om het lot niet (te veel) te tarten. Sporting Charleroi, Sporting Lokeren en KV Mechelen kunnen vanavond de groepswinst pakken en dus uitzicht houden op het Europese ticket. Winst is dus eigenlijk de enige optie voor…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Leekens verrast niet, Veselinovic mag nog eens proberen scorenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!