Leekens grijpt met Lokeren naast groepswinst: “Maar daarom ben ik nu zo ongelooflijk fier”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Leekens grijpt met Lokeren naast groepswinst: “Maar daarom ben ik nu zo ongelooflijk fier” Foto: © Photonews 07 mei 2016 23:09<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Lokeren won vanavond met 5-1 van KV Mechelen, maar veel reden tot een extra feestje was er niet. Sporting Charleroi won bij STVV en pakte zo de groepswinst. En toch is Georges Leekens een heel tevreden man. “Ik ben een fiere training”, aldus Georges Leekens na de overwinning. “Deze groep had enorm veel zin om te winnen. Zelfs nadat de jongens tijdens de rust hadden vernomen…

Lees verder op Belgium Soccer: Leekens grijpt met Lokeren naast groepswinst: "Maar daarom ben ik nu zo ongelooflijk fier"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!