Inefficiënt STVV droop met droge 3-0 af: “Iedereen zal nu wel blij zijn dat we met vakantie kunnen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Inefficint STVV droop met droge 3-0 af: “Iedereen zal nu wel blij zijn dat we met vakantie kunnen” 07 mei 2016 23:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Ondanks een onderhoudende eerste helft, verloor STVV ook zijn slotmatch van het seizoen tegen Charleroi. De balans na een PO2 zonder zege oogt zwaar. “We kregen alweer een lesje in efficintie.” “We voetbalden 5 tot 6 kansen bij elkaar en dan krijg je zo’n k**goal tegen. Ik kan dit niet anders verwoorden”, reageerde een ontgoochelde Benito Raman. “Charleroi had alles samen geteld tien minuten de bal. De overige 80…

Lees verder op Belgium Soccer: Inefficiënt STVV droop met droge 3-0 af: “Iedereen zal nu wel blij zijn dat we met vakantie kunnen”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!