Harbaoui legt er vier van de vijf in het Mechelse mandje, maar het seizoen van Lokeren is voorbij

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Harbaoui legt er vier van de vijf in het Mechelse mandje, maar het seizoen van Lokeren is voorbij Foto: © Photonews 07 mei 2016 22:19<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Lokeren danste vanavond als vanouds, maar het is niet genoeg om het seizoen een vervolg te geven. Hamdi Harbaoui tekende voor vier doelpunten. De Waaslanders wonnen met 5-1 van KV Mechelen. Het is tijd voor vakantie. Georges Leekens had op de laatste speeldag van play-off 2 geen verrassingen in petto. Bij KV Mechelen mocht Dalibor Veselinovic nog eens aan een wedstrijd beginnen….

Lees verder op Belgium Soccer: Harbaoui legt er vier van de vijf in het Mechelse mandje, maar het seizoen van Lokeren is voorbijLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!