Dodelijk efficiënt Charleroi dankzij makkelijke 0-3 zege groepswinnaar

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Maarten Vanbergen 7/05/16 – 22u20 © belga. Charleroi heeft zich tot winnaar van play-off 2 gekroond met een 0-3 overwinning op Stayen. De Carolo’s kregen in de eerste helft geen voet aan de grond, maar scoorden kort voor het rustsignaal toch twee keer via Baby en Ndongala. In de tweede helft wist topschutter Perbet zijn 20e van het seizoen voorbij Dutoit te werken. In de finale tussen beide winnaars van play-off 2 ontmoet Charleroi Kortrijk. In de andere wedstrijd won Lokeren van KV Mechelen met 5-1. Dankzij het doelpuntensaldo troeft het team van Mazzu Lokeren af. STVV…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Dodelijk efficiënt Charleroi dankzij makkelijke 0-3 zege groepswinnaarLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!