Charleroi gunt trainer STVV geen waardig afscheidr!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij winst op Stayen was Sporting Charleroi zeker van een finaleplaats in play-off 2. Een kleine duizend supporters maakten de trip mee. STVV deed goed mee, maar kwam niet tot scoren. Charleroi deed dat wel, zelfs drie keer.Van onze reporter in Sint-TruidenDe Kanaries hadden met Alkenaar Iebe Swers een jongen uit de streek die voor snedige rushes op de flanken zorgde. Een lichtpunt. STVV maakte er geen eindeseizoensmatch van en wou er duidelijk wat van maken. Het was echter Charleroi dat net voor de rust wist te scoren. Jrmy Perbet en Amara Baby legden twee…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi gunt trainer STVV geen waardig afscheidr!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!