Wat als… De BeNeliga zou bestaan? Dan zou dit de stand zijn en zouden de Nederlandse topclubs baas zijn

Wat als De BeNeliga zou bestaan? Dan zou dit de stand zijn en zouden de Nederlandse topclubs baas zijn Foto: © photonews 05 mei 2016 16:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Enkele jaren geleden was er nog sprake van, maar uiteindelijk kwam de BeNeliga in het mannenvoetbal er nooit door. Maar stel je voor dat er vanaf volgend seizoen toch een gemengde competitie met Belgische en Nederlandse clubs in het leven geroepen wordt. Welke clubs zouden dan in die competitie zitt In het fictieve voorbeeld gaan we uit van een competitie met 18 ploegen…

Lees verder op Belgium Soccer: Wat als… De BeNeliga zou bestaan? Dan zou dit de stand zijn en zouden de Nederlandse topclubs baas zijn


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!