Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Keeper wil graag bij STVV blijven

Yves De Winter verlaat STVV, mogelijk wacht ook voor William Dutoit een nieuw avontuur. De Franse doelman ligt nog maar n jaar onder contract. Lucas Pirard zou op huurbasis overkomen van Standard, na een goed seizoen bij Lommel United. De toekomst van Emil Velic is nog onduidelijk.De Sloveense keeper vierde tegen KV Mechelen zijn debuut in eerste klasse. Velic hoopt ook tegen Charleroi speelkansen te krijgen.”Ik heb nog niets van STVV gehoord”, stelt de 21-jarige Sloveen in Het Laatste Nieuws. “Maar wat niet is, kan nog komen. Ik wil heel graag blijven, maar ik…

Lees verder op Geen categorie: Keeper wil graag bij STVV blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *