Dieven stelen wielen en stuur nieuwe Audi op luchthavenparking

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Hans VerbekeEen weekje genieten in Spanje eindigde gisteren voor Frederik Degryse en Annouschka Verbeke met een koude douche. Pas geland in Charleroi, vond het Roeselaarse koppel hun nieuwe Audi A3 S-Line – twee weken oud met amper tweeduizend kilometer op de teller – gedeeltelijk ontkleed terug op de Quick Parking waar ze hem in vertrouwen hadden achtergelaten. “De dieven zijn ervandoor gegaan met de vier wielen en het stuur”, zucht Frederik. “Om in de auto te raken, sloegen ze het raam aan de bestuurderszijde in. Ook het stuur van een andere Audi op dezelfde parking was…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Dieven stelen wielen en stuur nieuwe Audi op luchthavenparkingLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!