Mathijssen: Geknoei met William Dutoit

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Twee seizoenen op rij werd William Dutoit verkozen tot Verdienstelijkste Kanarie van het Jaar. De 28-jarige Fransman wil voorop gaan in de strijd. STVV lijkt echter open te staan voor een vertrek van Dutoit.Jacky Mathijssen was keeper bij STVV en vierde er zijn debuut als hoofdtrainer. De Dilsenaar woont in Sint-Truiden en draagt de Kanaries nog altijd een warm hart toe. De voormalige trainer van Charleroi, Club Brugge, Beerschot en OHL vindt niet dat Dutoit eerlijk behandeld wordt.”Ofwel zien ze in hem de klasbak die hij is, en tonen ze dat contractueel. Ofwel…

Lees verder op Geen categorie: Mathijssen: Geknoei met William DutoitLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!