Zet ex-ploegmaats van bij Charleroi in een studio en de ruige rap spat van uw scherm

Profvoetballers die rappen in bijberoep, we zien het ook niet elke dag opduiken en al zeker niet in de Belgische competitie. Dieumerci Ndongala, Neeskens Kebano en Sébastien Dewaest leerden elkaar kennen en appreciëren bij Sporting Charleroi en deelden er al snel hun muzikale voorkeuren. Franse rap, dat is hun favoriete genre en in de studio mochten ‘DMC’ Ndongala en zijn twee al even coole vrienden die momenteel het mooie weer maken bij RC Genk eens hun skills tonen. Het resultaat is even grappig als verrassend. En of dat trio zich amuseerde achter de microfoon. Hoe…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Zet ex-ploegmaats van bij Charleroi in een studio en de ruige rap spat van uw scherm


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!