N’Dongala niet naar Belgische topclub?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dieumerci N’Dongala is gegeerd wild op de transfermarkt. De snelle flankaanvaller is aan een sterk seizoen bezig bij Charleroi maar lijkt volgend seizoen ergens anders zijn technische kunstjes te tonen.In januari stond de Congolees al in de belangstelling van Anderlecht, KRC Genk en Standard. Uiteindelijk bleef de 24-jarige flankspeler nog een half jaar langer in het Stade du Pays de Charleroi. Momenteel zitten er opnieuw tal van scouts in de tribune voor N’Dongala.Afgelopen weekend zaten er scouts in de tribune van onder meer Atalanta en Chievo Verona. Volgens Het Laatste Nieuws zaten beide clubs ook…

Lees verder op Geen categorie: N’Dongala niet naar Belgische topclub?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!