“Als je ziet hoe we gespeeld hebben, zullen weinig spelers transfer afdwingen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Mechelen had een eitje te pellen met Charleroi nadat het vorige week in eigen huis met 2-3 verloren had. Maar in plaats van een revanche kreeg KVM een nieuwe tik van Charleroi, dat met afgetekende 4-0-cijfers won.”Tot die eerste goal was er eigenlijk niks aan de hand, maar dan kregen we ze plots heel snel na elkaar binnen en lag de match in een beslissende plooi. In dik tien minuten was de match om zeep”, vertelt Tim Matthys aan Sporza.”We waren nochtans goed begonnen, we stonden niet direct onder druk. We waren ook met…

Lees verder op Geen categorie: "Als je ziet hoe we gespeeld hebben, zullen weinig spelers transfer afdwingen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!