Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Charleroi overtuigt opnieuw tegen KV Mechelen, groep B helemaal open

Bavo Boutsen 23/04/16 – 22u20 © belga. Charleroi doet nog volop mee om groepswinst in groep B van play-off 2. De Henegouwers zette in een ware cupmatch KV Mechelen opzij met overtuigende 4-0-cijfers. Ninis, Perbet en Baby tekenden voor de rust al voor een geruststellende voorsprpng. In het slot duwde Perbet nog de vierde in doel. Een zwak malinwa toonde bij momenten wel zijn goede wil, maar moest simpelweg zijn meerdere erkennen in een uiterst efficiënt Charleroi. Charleroi had zich dit seizoen opgewerkt tot het zwarte beest van KV Mechelen. De vier vorige confrontaties werden allemaal gewonnen…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Charleroi overtuigt opnieuw tegen KV Mechelen, groep B helemaal open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *