Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

KV Mechelen-speler wil zich bewijzen

Door de supporters werd hij de laatste tijd nogal vaak uitgefloten en ook op het veld verscheen de aanvaller steeds minder. Toch wil Dalibor Veselinovic zich opnieuw bewijzen.De 28-jarige aanvaller mocht tegen Charleroi nog eens 45 minuten invallen en deed dat zeker niet slecht. “Ik voel weer meer vertrouwen door die vijfenveertig minuten die ik afgelopen zaterdag gespeeld hebt”, zegt de targetspits in Het Laatste Nieuws. “Ik voelde meteen dat ik goed in de wedstrijd zat. Ik was scherp in de duels, vanaf de eerste minuut. Het deed heel veel deugd. Ik had drie tot…

Lees verder op Geen categorie: KV Mechelen-speler wil zich bewijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *