Anderecht-talent: Normaal keer ik terug

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht-huurling Samuel Bastien doet het uitstekend in de Italiaanse tweede klasse. De 19-jarige middenvelder speelt bij Avellino vaak in de basis en scoorde al twee keer. Ondanks buitenlandse interesse van Liverpool en Sporting Lissabon, keert Bastien terug naar het Astridpark.Ik heb veel geleerd in Itali en heb dus geen spijt van mijn keuze, vertelt Bastien in de Sudpresse-kranten. De Serie B wordt onderschat. Iemand zoals Verratti speelde er alvorens naar PSG te trekken. Tactiek is in Itali heel belangrijk. We trainen er uren op.Zijn keuze voor Avellino was ietwat verrassend. In de zomer van…

Lees verder op Geen categorie: Anderecht-talent: Normaal keer ik terugLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Anderecht-talent: Normaal keer ik terug

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht-huurling Samuel Bastien doet het uitstekend in de Italiaanse tweede klasse. De 19-jarige middenvelder speelt bij Avellino vaak in de basis en scoorde al twee keer. Ondanks buitenlandse interesse van Liverpool en Sporting Lissabon, keert Bastien terug naar het Astridpark.Ik heb veel geleerd in Itali en heb dus geen spijt van mijn keuze, vertelt Bastien in de Sudpresse-kranten. De Serie B wordt onderschat. Iemand zoals Verratti speelde er alvorens naar PSG te trekken. Tactiek is in Itali heel belangrijk. We trainen er uren op.Zijn keuze voor Avellino was ietwat verrassend. In de zomer van…

Lees verder op Geen categorie: Anderecht-talent: Normaal keer ik terugLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!