Charleroi wilt sterkhouder langer aan zich binden

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Charleroi is bezig aan een degelijk seizoen. De Zebra’s speelden lang mee voor een plek in play-off 1 maar slaagde er net niet in om die plek vast te houden. Ondanks dat play-off II nog bezig is, is men al bezig met hun huiswerk voor volgend seizoen.Dieumerci N’Dongala kan namelijk rekenen op heel wat interesse van onder andere Atalanta en Lille OSC. Ook zou er interesse zijn van Chievo en die zou erg concreet zijn. Volgens Het Nieuwsblad zou men bij Charleroi de snelle flankspeler graag een contractverlenging aanbieden. Om welke reden dat dat…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi wilt sterkhouder langer aan zich bindenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!