Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Charleroi wil sterkhouder langer aan zich binden

Charleroi is bezig aan een degelijk seizoen. De Zebra’s speelden lang mee voor een plek in play-off 1 maar slaagde er net niet in om die plek vast te houden. Ondanks dat play-off II nog bezig is, is men al bezig met hun huiswerk voor volgend seizoen.Dieumerci N’Dongala kan namelijk rekenen op heel wat interesse van onder andere Atalanta en Lille OSC. Ook zou er interesse zijn van Chievo en die zou erg concreet zijn. Volgens Het Nieuwsblad zou men bij Charleroi de snelle flankspeler graag een contractverlenging aanbieden. Om welke reden dat dat…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi wil sterkhouder langer aan zich binden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *