Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Heel wat interesse voor Charleroi-speler

Charleroi kon zich niet kwalificeren voor play-off 1. Toch speelden de Zebra’s geen slecht seizoen en konden enkele spelers zich tonen. Voor n speler is er alvast heel veel interesse.Lille OSC, Atalanta en Chievo zouden interesse hebben in Dieumerci N’dongala. De 24-jarige Congolees is aan een sterk seizoen bezig met Chareroi en vooral de interesse van Chievo zou concreet zijn. Een bod werd echter nog niet uitgebracht.”Er zijn wel wat contacten met meerdere clubs. Dat is ook logisch aangezien Dieumerci een zeer goede speler is. We hebben echter nog geen enkel officieel bod voor hem…

Lees verder op Geen categorie: Heel wat interesse voor Charleroi-speler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *