Slappe koffie in Lokeren-STVV

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bitter weinig spektakel op Daknam. De factor pech speelde daar geen rol bij. Beide ploegen brachten gewoon te weinig. In de slotminuten viel er plots een doelpunt uit de lucht.In de eerste helft viel er wel wat animo te noteren. Met scheidsrechter Bram Van Driessche in de hoofdrol. In de achttiende minuut beging Ninaj een lichte overtreding op Proschwitz. De bal ging echter niet op de penaltystip.Twee minuten later sneed Kotysch de zestien in. Ninaj liep de Duitse verdediger in de rug aan, maar opnieuw geen strafschop! In de 25e minuut maakte Lokeren aanspraak op…

Lees verder op Geen categorie: Slappe koffie in Lokeren-STVVLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!