Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

KVM-aanwinst: “Word vaak verward met Messi”

Ljuban Crepulja maakt sinds de winterstop deel uit van de kern van KV Mechelen. Opvallend, de 22-jarige Kroaat heeft dezelfde coupe, hetzelfde gestalte en hetzelfde gezicht als ene Lionel Messi.Als ik in de spiegel kijk, snap ik niet waarom iedereen zegt dat ik op hem trek. Ik zie het écht niet.Ljuban Crepulja in Gazet van Antwerpen”Ik hoor het constant”, lacht Crepulja in Gazet van Antwerpen. “Op straat in Kroatië werd ik heel vaak aangeklampt door mensen die dachten dat ik Messi was en om een handtekening of foto vroegen.””Ik speel het spelletje nooit…

Lees verder op Geen categorie: KVM-aanwinst: "Word vaak verward met Messi"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *