EXCL – Interview met Jinty Caenepeel

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jinty Caenepeel maakt dit jaar het mooie weer bij het Nederlandse FC Eindhoven. Hij mikt de ballen heel vlot in doel. Welke toekomstplannen heeft de 19-jarige West-Vlaming, die bij KV Oostende, AA Gent en Cercle Brugge speelde? Voetbalbelgie.be had een goed gesprek met de talentvolle aanvaller.Op zijn zeventiende mocht Jinty Canepeel al met de Belgische U19 opdraven, met Gert Verheyen als bondstrainer. De Italiaanse topclub Juventus Turijn bracht in die periode twee keer een bod uit. Zijn toenmalige club AA Gent weigerde.Waar staat Jinty Caenepeel twee jaar later? Hij loopt sinds dit…

Lees verder op Geen categorie: EXCL – Interview met Jinty CaenepeelLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!