Video: de laatste competitiezege van Club Brugge in Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Beide teams zijn na twee speeldagen de enige overgebleven ploegen die nog met zes op zes achter hun naam staan. Club Brugge kon zo zijn concurrenten achter zich houden, Anderlecht pikte de tweede plaats van landskampioen AA Gent in en onderstreept zo steeds meer zijn titelambities.1998Als blauw-zwart zondagavond (18 uur) in het Constant Vanden Stockstadion wint, wordt de kloof met de recordkampioen uitgediept tot zeven punten, terwijl er nadien nog maar 21 punten te verdienen zijn. Bovendien zijn de Bruggelingen in het voordeel omdat ze de reguliere competitie vorige maand als leider afgesloten hebben. Dat…

Lees verder op Geen categorie: Video: de laatste competitiezege van Club Brugge in AnderlechtLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!