Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Verjongd STVV pakt een punt

STVV kon in eigen huis geen punten sprokkelen tegen KV Mechelen. Op het veld van Sporting Charleroi lukte dat wel. De Kanaries toonden meer strijdlust en werkten een achterstand weg.Een doelpunt van Perbet – afgeweken schot – werd afgekeurd vanwege buitenspel. Proschwitz prikte een bal achter zijn steunbeen net naast de eerste paal.Mazzu stuurde in de rust bij en bracht de Griek Ninis in. Die invaller lag aan de basis van de treffer van Baby. Dat vroege doelpunt in de tweede helft bleek geen dooddoener voor de Kanaries. Proschwitz besloot op de lat, Gerkens vond…

Lees verder op Geen categorie: Verjongd STVV pakt een punt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *