Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Dutoit betreurt verkeerde interpretatie

William Dutoit gaat ook in de play-offs voorop in de strijd. In de uitmatch tegen Charleroi pakte hij met enkele knappe reddingen uit en droeg zo zijn steentje bij tot de eerste puntenwinst in Play-off 2. In de Waalse media is er veel te doen over nieuwe transferspeculaties.Volgens een aantal media zou de Franse doelman klaar zijn met STVV. Hij zou deze zomer kost wat kost andere oorden op willen zoeken. Woorden die niet in goede aarde vallen bij de hoofdpersoon in kwestie.”Ik begrijp niet waarom ze zo’n dingen schrijven of vertellen”, reageert…

Lees verder op Geen categorie: Dutoit betreurt verkeerde interpretatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *