Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Spirou Charleroi en Verviers-Pepinster hebben in beroep licentie te pakken

Basketbalclubs Spirou Charleroi en Verviers-Pepinster hebben van de Licentiecommissie van de Scooore League in beroep een licentie voor volgend seizoen gekregen. Dat maakte de Scooore League vandaag bekend. Bij Spirou gaat het om een A-licentie, Verviers-Pepinster krijgt een B-licentie. Houders van B- en C-licenties kunnen het seizoen 2016-2017 niet deelnemen aan Europese competities. Eerder kregen ook Basic-Fit Brussels, Kangoeroes Basket Willebroek en Stella Artois Leuven Bears een B-licentie.”Beide clubs vervolledigden hun dossier en konden zo in beroep voldoende garanties voorleggen, zodat het Scooore League seizoen 2016-2017 opnieuw van start zal gaan…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Spirou Charleroi en Verviers-Pepinster hebben in beroep licentie te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *