Johan Boskamp snoeihard: “Dit moet de slechtste WK-ploeg ooit zijn”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Gisteren was de opening van het WK. Rusland speelde toen tegen Saoudi-Arabie en ze wonnen met 5-0. Een ongekende uitslag voor een openingswedstrijd op het WK. Analist Johan Boskamp bekeek de partij met opgetrokken wenkbrauwen.

“Rusland was niet werelds, maar won toch met 5-0. Tuurlijk, Cheryshev schoot die vierde goal lekker binnen. Maar als je kijkt hoeveel ruimte de Russen kregen. De sliding bij het tweede doelpunt, van die gozer die heel even bij Anderlecht heeft gezeten (Osama Hawsawi, de eerste Saudische voetballer ooit in de ­Belgische competitie, red.)… Die gasten wisten echt niet wat ze moesten doen. Maar lekker voor de Russen natuurlijk. Die gaan zeker door. Daar maak ik me niet ongerust over. Ik denk dat de balletjes bloedheet waren bij de loting van de tegenstanders van Rusland.”

Het bericht Johan Boskamp snoeihard: “Dit moet de slechtste WK-ploeg ooit zijn” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!