Deze geweldige dribbel van Charleroi-speler Benavente verdiende zoveel beter – Het Nieuwsbladfacebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!


Het Nieuwsblad

Deze geweldige dribbel van Charleroi-speler Benavente verdiende zoveel beter
Het Nieuwsblad
Sporting Charleroi kwam op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Lokeren. Christian Benavente kon niet scoren voor de Zebra's maar verdiende wel beter toen zijn schot na een geweldige dribbel van de lijn werd ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!