Deze geweldige dribbel van Charleroi-speler Benavente verdiende zoveel beter – Het Nieuwsbladfacebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!


Het Nieuwsblad

Deze geweldige dribbel van Charleroi-speler Benavente verdiende zoveel beter
Het Nieuwsblad
Sporting Charleroi kwam op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Lokeren. Christian Benavente kon niet scoren voor de Zebra's maar verdiende wel beter toen zijn schot na een geweldige dribbel van de lijn werd ...


facebook ZATERDAG: MECHELEN - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!